Επισκευή και Συντήρηση

Εξειδικευμένοι υδραυλικοί αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υδραυλική εργασία σε ασυναγώνιστες τιμές. Ολοκληρωμένες υδραυλικές λύσεις απο εμπιρους υδραυλικους

παντός τύπου μερεμέτια

 

Υδραυλικος – Υδραυλικοι

υδραυλικές εγκαταστάσεις

εγκατάσταση θερμοσίφωνα

τοποθέτηση θερμοσίφωνα

επισκευή και συντήρηση

και παντός τύπου μερεμέτια 

περιοχές εξυπηρέτησης

εξυπηρετούμε όλη την Αττική

επικοινωνία

με ένα τηλεφώνημα

Διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα

Μπορούμε και αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλική εργασία και εφαρμογή. Η εργασία μας στηρίζεται στην χρήση των καλύτερων υλικών με τη σωστότερη εφαρμογή στην κάθε κατασκευή.

– Εγκαταστάσεις ύδρευσης σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις κάθε κτιρίου.
Δημιουργία πίνακα υδροληψίας για ασφάλεια στην εγκατάσταση και τη χρήση της.
– Αντικατάσταση παλαιών σωληνώσεων
– Επισκευή διαρροών.
– Τοποθέτηση συντήρηση και επισκευή ειδών υγιεινής. (Λεκάνες-μπανιέρες-ντουζιέρες-νεροχύτες-καζανάκια –μπαταρίες)
– Εγκατάσταση θερμοσιφώνων-μπόιλερ.
– Φίλτρα νερού.
– Κάλυψη οικοδομικών εργασιών.
– Κατασκευάζουμε-επισκευάζουμε και αντικαθιστούμε δίκτυα αποχέτευσης (οριζόντια, κάθετα, επιχωματωμένα και εσωτερικά)
– Δίκτυα ομβρύων υδάτων.
– Κατασκευή φρεατίων .
– Τοποθετούμε και αντικαθιστούμε υδροροές μπαλκονιών, κεραμοσκεπών και ταρατσών.

Εγκατάσταση ή Επισκευή Θερμοσίφωνα

Εγκατάσταση ή Επισκευή Θερμοσίφωνα – Αποφραξη σιφονιου αποχετευσης – επισκευες λεκανης καζανακι –

Ποιες είναι οι πιο συνήθεις περιπτώσεις που χρειάζεται υδραυλικός;

Οι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με τις συχνότερες υδραυλικές βλάβες που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στο γραφείο, ή το σπίτι του και όπου συστήνεται να επέμβει ένας επαγγελματίας υδραυλικός. Ποιες είναι αυτές;

 

1. Κλειστές Υδρορροές

Προκαλούν υπερχείλιση ή στασιμότητα του νερού και αποτελούν έναν από τους πιο συχνούς λόγους υδραυλικής βλάβης. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός θα επισκευάσει τη βλάβη στην στιγμή και χωρίς να ταλαιπωρηθείς.

2. Διαρροές Νερού σε διάφορα σημεία του σπιτιού

Διαρροή από το καζανάκι της τουαλέτας, ή την αποχέτευση, αποτελεί συχνό φαινόμενο. Ένας εξειδικευμένος υδραυλικός μπορεί κάνει έλεγχο των υδραυλικών συστημάτων σου και να προχωρήσει σε αποκατάστασή της.

3. Φθαρμένες, ή Διαβρωμένες Σωληνώσεις

Συχνά γίνονται η αιτία για την εμφάνιση μούχλας και υγρασίας στο σπίτι. Η αντικατάσταση και η ασφαλής επισκευή τους μπορεί να γίνει μόνο με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου υδραυλικού.

4. Φθαρμένες μονώσεις σωλήνων

Μπορούν να γίνουν η αιτία για την έλλειψη ζεστού νερού, αλλά και για άλλη σειρά προβλημάτων στα υδραυλικά του χώρου σου. Η επισκευή και η αντικατάσταση των σωληνώσεων των υδραυλικών σου εγκαταστάσεων, πραγαμτοποιείται μόνο με την έμπειρη βοήθεια που προσφέρει ένας επαγγελματίας υδραυλικός.

Οι υδραυλικοί μας μπορούν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να επιδιορθώσουν τις σωληνώσεις του οικιακού, ή του επαγγελματικού σου χώρου και να  βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητα στο σπίτι σου.

5. Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Οι βουλωμένοι νιπτήρες και τα βουλωμένα σιφόνια του μπάνιου, είναι οι βασικές ενδείξεις ότι η αποχέτευσή σου έχει φρακάρει και χρειάζεται άμεσα απόφραξη και καθαρισμό.

Τα λίπη, οι τρίχες και τα υπολείμματα τροφών αποτελούν τους βασικούς ενόχους για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Προτού αρχίσεις μόνος/ -η σου τις προσπάθειες, συμβουλέψου έναν επαγγελματία υδραυλικό της πλατφόρμας μας, για να αποκατασταθεί ριζικά η ζημιά.

χρόνια εμπειρίας

Ολοκληρωμένα Projects